365 dagen ECIW

De emailcursus ‘365 dagen ECIW’ volg je via de mail. Iedere dag ontvang je bij de start (na aankoop ‘365 dagen ECIW’ of S-school Miracle Membership) een les van Een Cursus in Wonderen met uitleg in je mail rond 5.00 uur. Dit zou nu al gestart moeten zijn, aangezien jij ook nu kunt inloggen bij S-school.

Je kunt aan de slag gaan met ECIW door het boek erbij te pakken en de lessen te gaan doen. Ik neem je mee met de reis van Een Cursus in Wonderen. Ik heb voor jou alle 365 lessen opgenomen. Ik lees het voor en leg het uit. Het is aan jou om elke dag 1 les te doen en mee te nemen je dag in. Ga absoluut niet meerdere lessen in 1 dag doen als je het werkboek nog nooit hebt gedaan. Het gaat echt om ervaren. Ook al snap je er niks van. Ga door. Weet dat het ego/angs/kritische mind er alles aan wil doen om je te laten stoppen. Volg je gevoel van intuïtie die je ook hier naar S-school bracht. Doe de cursus jou verwonderen. Bestudeer. Doe. Ervaar. Leer. Groei. Stap voor stap voor stap.

Zorg ervoor dat jij je NIET afmeld voor mijn mailings (emails),
anders ontvang jij de lessen van de cursus ook niet meer in je mailbox.

PS Mocht je de lessen NIET ontvangen in je mailbox? Check dan eerst je spam en reclame box, soms beland het daar in. Nog steeds niks? Mail naar mail@sjoukjedehaas.nl

Onderstaande de eerste lessen van ‘365 dagen ECIW’. De rest ontvang je per mail & in 2019 zullen we alles stap voor stap hier aanvullen.

Les 1:

Les 2:

Les 3:

Les 4:

Les 5:

Heel veel succes!

Love, light & miracles