Het event begint over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ervaar de kracht van meditatie, liefde en wonderen
tijdens het Awaken Event.

Een event waar alles erop gericht is dat jij helemaal in jouw volste potentie gaat staan en jouw krachten gaat ontwaken. Niet zomaar een kracht, maar jouw goddelijke krachten. Daarom noemen wij het Awakening Your Sacred Powers.

Momenteel leven wij in een hele bijzondere tijd leven. Een tijd waarin we overgaan naar een nieuwe wereld waarin we kunnen zijn wie we werkelijk zijn en verbonden zijn met de tijdloze wijsheid die al duizenden jaren in ons huist. Veel mensen zoeken naar rust, geluk en voldoening. Niks lijkt van lange duur. Wij vertellen jou dat er een nieuwe manier is van geluk en liefde te ervaren. Een manier wat van lange duur is. Dat er tools bestaan, die jij je eigen kan maken, die jou helpen een leven te leiden die heel natuurlijk voor jou is. Die jou helpen de blokkades, onrust en pijnen weg te nemen die tussen jou en je hoogste potentie in staan. Alle antwoorden die jij zoekt zitten al binnen in jezelf. Wij willen jou daar graag bij helpen.

Daarom nodigen wij jou graag uit voor het exclusieve ervaring tijdens het Awakening Your Sacred Powers event waarin je terug wordt gebracht bij je eigen krachten. En waarin iedere spreker op hun eigen toegankelijke wijze diep naar jouw eigen kern laat gaan. Ervaar de kracht van liefde, meditatie en wonderen tijdens het transformerende tweedaagse training en retraite in één.

Het is de hoogste tijd om jouw sacred powers te doen ontwaken

Voor wie?

Dit event is voor de bewuste ondernemer, wereldverbeteraar, coach, yogi, healer of serieuze spirituele zoeker die worden gedreven om het beste uit zichzelf te halen. De gelukszoeker die de wereld mooier wil maken met zijn talenten en anderen het beste gunnen. Je bevindt je op het spirituele pad en je wil meer. Je wilt een deepdive. Je wilt voortaan de beste keuzes maken, gebaseerd op je intuïtie en niet op je hoofd. Je verlangt naar langdurige rust en geluk. En wil de oude wijsheid van duizenden jaren geleden weer uitnodigen in je leven, omdat je diep van binnen wordt geroepen.

Je bent het spirituele pad voorzichtig op gegaan omdat je nieuwsgierig bent en je je geroepen voelde. Je kon niet anders. Het liep zo. Hoe en wat wist je misschien niet precies. Anderen verklaarden je wellicht voor gek. Ondertussen blijf je wel met beide voetjes op de grond, ben je stiekem gedreven om het beste uit jezelf te halen en wil jij de wereld mooier maken.

Je bent best lekker bezig. En toch voel je nog steeds blokkades. Terugkerende emotionele en fysieke pijnen welke jou blokkeren om de beste versie van jezelf te zijn en jouw mooiste leven te leven. Je denkt geregeld dat je niet goed genoeg bent en voelt dat die onzekerheid jou blokkeert. Daar wordt je best moe van. Soms heb je echt het gevoel dat je in een achtbaan zit en gevoelsmatig de controle verliest. Je voelt dat er veel meer in je zit dat dan je op dit moment laat zien. Soms zet je wel een stapje, maar twijfelt enorm. En je bent ergens bang om de verkeerde beslissingen te maken, omdat je het vooral goed wil doen. Je bent nog te vaak met anderen bezig. Je wilt zo graag langdurige rust, voldoening en happiness.

Wellicht herken je dit wel:

 • Je verlangt naar leven zonder beperkingen, in rust met blijvende vervulling
 • Je verlangt naar connectie, liefde, vertrouwen en groei
 • Je wil vooral jezelf zijn en je ding doen, maar dat lukt niet altijd
 • Je ervaart terugkerende emotionele en fysieke pijnen welke je blokkeert om het mooiste leven te leven
 • Je thuissituatie laat het niet altijd toe om je dromen te volgen, omdat je voor je zieke kind moet zorgen
 • Je zit te veel in je hoofd en wilt graag je hart volgen en intuïtief eigen beslissingen maken maar weet niet hoe
 • Je voelt je ergens klein en onzeker over je kunnen en weet niet welke keuze je beste kan maken, bang om verkeerde beslissing te maken. Je wilt het graag goed doen voor iedereen
 • Je weet dat er veel meer in je huist, maar het komt er nog niet helemaal uit

 

Wat kun jij verwachten?

Wij willen jou zielsgraag in beweging zetten. Dat jij in je grootsheid gaat staan. Dat jij je licht gaat schijnen voor jezelf en de wereld, zodat jij de wereld mooier kan maken.

Dat duwtje in de goede richting geven om te kiezen voor langdurig geluk, rust en voldoening, net als wij. Wij willen jou de kracht van liefde, meditatie en wonderen laten ervaren. Dat het leven niet zo moeilijk of zwaar lijkt als het is. Samen gaan we een deep dive maken.

Wij vertellen jou dat er een nieuwe manier is van geluk en liefde te ervaren. Een manier wat van lange duur is. Dat er tools bestaan, die jij je eigen kan maken, die jou helpen een leven te leiden die heel natuurlijk voor jou is. Die jou helpen de blokkades, onrust en pijnen weg te nemen die tussen jou en je hoogste potentie in staan. Alle antwoorden die jij zoekt zitten al binnen in jezelf. Wij willen jou daar graag bij helpen.

Het is ons doel dat je lichter weg gaat en toch met een nieuwe rugtas met tools. Tijdens het event wordt jij uitgenodigd je eigen licht te ownen. Eerst te weten wie jij bent. Zoek niet langer buiten jezelf. Alles zit al in je. Alle antwoorden zitten in je. Zodat je vanuit daar kan shinen. Je krijgt training en les van verschillende sprekers. Ook zal er een Q&A coachingsessie zijn waarin je al je vragen kan stellen. Van te voren vragen je waar je tegenaan loopt zodat het programma helemaal op de deelnemers is afgestemd. Het is een kleinschalig event (rond 20 personen), zodat je maximale aandacht kan krijgen en het heel persoonlijk is. Ook maken we gebruik van de groepsenergie.

Tijdens het eenmalige exclusieve kleinschalige tweedaags Awaken event is alles erop gericht dat jij helemaal in jouw volste potentie gaat staan en jouw krachten gaat ontwaken. Niet zomaar een kracht, maar jouw goddelijke krachten. Daarom noemen wij het Awakening Your Sacred Powers.

Dit is wat je leert en ervaart: 

Heilige krachten die wachten om in je ontwaakt te worden en jouw leven en werk makkelijker maken
Verschillende krachtige tools voor langdurige rust, geluk en voldoening
Wat jouw hart en ziel je toefluisteren en je volgende stappen zijn naar jouw droomleven
Hoe je angst, twijfel en aarzeling kan overwinnen, zodat je de juiste keuzes kan maken
Geheimen van meditatie, transformatie en wonderen
Jouw volste potentie ervaren en in je grootsheid gaan staan, zodat niemand je meer klein kan houden en onzeker maakt en jij je dromen kan waarmaken
De kracht van je hart en je hart openen
Om verder te gaan dan de grenzen van geconditioneerd gedrag
Wijsheid van duizenden jaren geleden waar je nu ook gebruik van kan maken, onder andere Ayurveda.
En je ervaart wonderen…

Ben je klaar voor een doorbraak?

Je krijgt ook EXTRA’s 

Het Awaken Event bestaat niet alleen uit een tweedaagse training. Je krijgt extra tools en training mee zodat je nog meer jouw volste potentie kan inzetten voor een gelukkigere wereld en jouw heilige krachten gaat (blijven) ervaren.

 • 2 daags Awaken event met het thema Awakening Your Sacred Powers. Een training en retraite in één waarin je leert en ervaart wat jouw heilige krachten zijn en je volste potentie te leven zodat je langdurig geluk, rust en voldoening ervaart. En voortaan de juiste keuzes kan maken. Een deep dive met een groep gelijkgestemden. En verschillende top sprekers/trainers op het gebied van bewustwording en meditatie. (Incl lunch, koffie, thee, water, lekkers)
 • Opname van het event incl krachtige meditaties, zodat je het later nog vaker terug kunt horen (twv 222,-)
 • De emailcursus ’365 dagen ECIW’ van Sjoukje de Haas welke gebaseerd is op het boek Een Cursus in Wonderen. Het helpt je terug te keren naar de heilige kracht van je intuïtie, oftewel je innerlijke gids. Waarin je elke dag via de mail een videoles met uitleg krijgt (twv 365,-)
 • Touch of Matrix Inspiratiemiddag van Günther de Jong. Een middag waarin je word meegenomen in de wondere wereld van Touch of Matrix. Mogelijkheid is 13 mei of 30 juni (twv 55,-)
 • Guided meditation van Rene Ringnalda (twv 25,-)
 • Kolkende rivier van liefde hypno meditatie van Mark Ringnalda (twv 40,-)
 • Dosha test van Amanda Ree (twv 25,-)

We vragen slechts een investering van € 333,- (402,93 incl btw).

2 dagen jezelf onderdompelen in de wereld van bewustwording, meditatie, wonderen, heilige krachten en heel veel liefde.

Dit zijn wij: 

Sjoukje de Haas is Een Cursus in Wonderen leraar, spiritueel succes coach en online ondernemer. Zij gelooft in de heilige kracht van intuïtie, liefde en vertrouwen in iets groters dan zichzelf. Ze leeft haar missie en is zielsgelukkig, dat was eerder wel anders. Wonderen zijn er voor iedereen. Ze vertelt haar verhaal en over verschillende sacred powers, meditatie en Een Cursus in Wonderen. Ze neemt je mee op reis naar wonderen.

>>> Meer weten over Sjoukje? Ze vertelt in deze video meer over de sacred power van intuitie

Mark Ringnalda is energetisch hypnotherapeut en trainer. Vanuit het hele land komen er mensen met angsten, tekort aan zelfvertrouwen, trauma’s, depressies, stress of burn-out klachten naar zijn praktijken in Hindeloopen en Niekerk. Door middel van diverse technieken, waaronder hypnose, NLP, Touch of Matrix, regressie en een berg levenservaring kan Mark samen met jou een shift creëren in het leven. Hij gaat je meer vertellen over de sacred power of the heart en geeft de groep een fantastische hypnose ervaring.

>>> Meer weten over Mark? Hij vertelt in deze video meer over de sacred power van loslaten

Günther de Jong is de oprichter van de succesvolle bewustzijnsmethode Touch of Matrix en trainer. Hij raakte al op jonge leeftijd gefascineerd door spiritualiteit en de kracht van het bovennatuurlijke. Hij gaat je meer vertellen over de heilige kracht van je lichaam en het energetisch veld. Ook geeft hij de groep een wonderlijke Touch of Matrix ervaring. Als hij zoveel mogelijk mensen bewust mag maken dat het lijf veel meer kan dan ze denken, is zijn missie geslaagd.

>>> Meer weten over Günther? Hij vertelt in deze video meer over de sacred power van het lichaam

Rene Ringnalda werkt nauw samen met Deepak Chopra, geeft wekelijks les bij het Chopra Center in Amerika en is meditatieleraar voor mannen. Hij heeft zijn achtergrond in wetenschap en geneeskunde prachtig geïntegreerd met zijn diepe liefde voor spirituele wijsheid om een ​​gepassioneerde, authentieke en dynamische leraar te zijn. Hij zal je vooral meenemen in de sacred power of the true you, meditatie en awareness.

>>> Meer weten over Rene? Hij vertelt in deze video meer over de sacred power van awareness

Amanda Ree is gecertificeerde Deepak Chopra trainer en Ayuvedic teacher. Woont in Amerika. Zij zal meer vertellen over Ayurveda, een eeuwenoude Indiase wijsheid. De moeder van alle geneeswijzen. De constitutie van ieder mens is volgens Ayurveda opgebouwd uit een samenstelling van dosha’s: Vita, Pitta en Kapha. Leer ontdekken wat jou type is en wat je daar mee kan. (Engels)

>>> Meer weten over Amanda? Zij vertelt in deze video meer over de sacred power of nature (Engels)

Praktische info en wat je krijgt:
N
Twee volledig verzorgde dagen incl.
N
Lunch, koffie, thee, lekkers etc.
N
Twee life changing dagen incl.
N

Training, talks en meditaties

N
En nog veel meer…..

Veel gestelde vragen:

Is alles in het Nederlands?

Nee, niet alles. Amanda Ree is Amerikaanse en zal in het Engels spreken. De overige sprekers Mark Ringnalda, Gunther de Jong, Rene Ringnalda en Sjoukje de Haas spreken Nederlands.

Is het event niet te zweverig voor me?

Nee helemaal niet. Wij combineren juist het aardse met spiritualiteit. Niks zweverig aan. We blijven lekker met onze beide voeten op de grond en ons hoofd in de zevende hemel.

Is het ook geschikt voor mannen?

Ja zeker. Qua sprekers zijn er zelfs meer mannen, dan vrouwen. Dus wij moedigen het alleen maar aan om te komen. We weten zeker dat je enthousiast zult zijn.

Is het 1 dag of 2 dagen?

Het zijn 2 volledige dagen op 6 en 7 april van 09.30 – 17.30 uur met een intensief programma, zoda jij echt het beste uit jezelf kan halen. Inclusief koffie, thee, versnaperingen en lunchbuffet. De locatie is een hotel waar je eventueel kamers kan boeken mocht je dat prettig vinden, dat dien je dan zelf te doen.

Wat maakt dit event nou zo anders dan andere events en seminars?

Het is een eenmalig exclusief tweedaags event: training en mini retraite in één. Het is een kleinschalig event (rond 20 personen), zodat je maximale aandacht kan krijgen en het heel persoonlijk is. Van te voren vragen wij je waar je tegenaan loopt zodat het programma helemaal op de jou en de andere deelnemers is afgestemd. Verder kunnen we dat niet precies in woorden uitleggen. De energie die we daar gezamenlijk creëren is zo bijzonder dat moet je voelen en beleven.

Waar vind het event plaats?

Het 2 daags Awaken event vindt plaats in hotel en congrescentrum Van der Valk Vianen. Deze locatie heeft een luxe uitstraling met goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid. Ook heb je de mogelijkheid om daar te overnachten. Hiervoor dien je zelf een kamer te reserveren. Daarbij heb je dan ook de mogelijkheid om gebruik te maken van hun vernieuwde welness center met sauna’s, zwembad en een fitness ruimte.

Is dit een verkoopevent of transformerend event?

Je ziet steeds vaker hele goedkope events in Nederland. Dit komt doordat het verkoopevents zijn. Daarin bouwen ze de energie op om tot verkoop van een duur(der) product over te gaan. Het Awaken Eevent is géén verkoopevent, maar echt een transformerend event. Een training en mini retraite in één met verschillende inspirerende talks en meditaties.

Mijn vraag staat er niet bij...

Wil je meer weten? Mail naar mail@sjoukjedehaas.nl

Het event begint over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)